Artiesten

Rob Ronalds

 

Genre

aprés-ski - feestmuziek - nederlandstalig - amsterdams - nationale bekendheid

Indicatieprijs

1495

Biografie

 

Dat Rob Ronalds inmiddels de status heeft van bekende Nederlander mag ondertussen wel duidelijk zijn. Bekend geworden met Cooldown Café, het tv-programma Ab Normaal en als gastheer van TV Oranje maakte Rob Ronalds vele singles en had vele hits.

U kent ongetwijfeld: 'Kleine blonde Mariandel', 'Haar rode lampie' en 'Och was ik maar bij moeder thuis gebleven'. In het najaar van 2009 staat hij weer hoog in de diverse hitlijsten met 'Meisjes van de nacht'. En in 2010 gooit hij wederom hoge ogen met zijn knallende remake van 'Hela Hola Tut Hola'.

Op de bühne is Rob Ronalds een feestkanjer. Met een secuur uitgekozen repertoire zet hij elke tent op z'n kop. Er is dan ook geen podium waar hij nog niet heeft gestaan. Hij heeft met zijn vele optredens in binnen- en buitenland bewezen een entertainer van grote klasse te zijn. Daarnaast is Rob's podiumhumor ongeëvenaard!

Met al deze kwaliteiten in één persoon verenigd is een optreden van Rob Ronalds zeer aan te bevelen én een zekerheid voor een geslaagde feestavond. Tevens is Rob te boeken als presentator!

Website Rob Ronalds: www.robronalds.nl

 

Samenstelling

1 m

Externe link

Ga naar website