Artiesten

Roy Raymonds

 

Genre

aprés-ski - feestmuziek - nederlandstalig

Indicatieprijs

995

Biografie

5 jaar geleden stapte de sympathieke zanger Roy Raymonds in de wereld van het entertainment en met succes. Hij kwam direct in het populaire TROS programma: Een ster in 40 dagen. Daaruit volgden weer tv-optredens bij SBS6, RTL-boulevard, Paul de Leeuw, Man bijt hond en zelfs op de Rode Bank bij Jenssen. Maar ook werd hij de Artiest van de week bij de Tros sterren.nl en is hij bijna dagelijks te zien bijTV-Oranje.

In korte tijd wist hij vele fans om zich heen te verzamelen. Hij is één brok energie die elk zaal verandert in een Arena! Met zijn hits als 'Ik heb een knalrooie rubberboot''Ga je met me mee''Sneeuwblind''Zomer op het plein' en zijn nieuwe single 'De Reiger'  laat Roy de zaal bruisen!

Roy Raymonds laat na ieder optreden een onvergetelijke indruk achter. Met zijn enthousiaste en explosieve optredens is hij een graag geziene gast op de vele grote podia's zoals de Amsterdamse Huishoudbeurs, de TV-Oranje & Radio NL zomertoer, het Mega piratenfestijn, TT assen, enz.

Roy Raymonds treedt nog steeds met heel veel plezier op op bruiloften en bedrijfsfeesten waar hij iedere keer weer het dak eraf krijgt.

U hoeft niet verder te zoeken... gewoon Roy Raymonds boeken!

Samenstelling

1 m