Artiesten

Ronnie van Bemmel

 

Genre

aprés-ski - feestmuziek - levenslied - nederlandstalig - top 40/100

Indicatieprijs

895

Biografie

Sinds 1993 timmert deze geweldige zanger keihard aan de weg. Met zijn single 'Uno Dos Tres' veroverde hij in het jaar 2000, de landelijke uitgaansgelegenheden.

In het jaar 2007 gaf hij zijn eerste theaterconcert in een uitverkocht Beatrix Theater te Utrecht waarvan tevens een dvd is uitgebracht.

In datzelfde jaar veranderde er veel voor Ronnie. Hij won de Tros Talentenjacht, 'De Weg Naar Thialf', en tekende een platencontract bij platenmaatschappij CNR. Vanaf die tijd, is hij veelvuldig te zien op de landelijke tv, ondermeer bij het TROS Muziekfeest, Mega Piratenfestijn, Hart voor Muziek en ook de Nacht van Oranje in Ahoy kan hij aan zijn lijstje toevoegen.

Met zijn singles 'Ik zoek een meisje' en 'Laat het licht maar uit', besteeg hij het afgelopen jaar tot 2 maal toe de top 100. 

Op de bühne voelt hij zich als een vis in het water. Vol overgave en plezier brengt hij zijn show. Een echte rasartiest die zijn optredens op de meest uiteenlopende gelegenheden in binnen- en buitenland tot een waar feest maakt!

Website Ronnie van Bemmel: www.Ronnie van Bemmel.nl enronnievb.hyves.nl

 

Samenstelling

1 m