Artiesten

Willem Barth

 

Genre

levenslied - nederlandstalig - top 40/100

Indicatieprijs

1595

Biografie

 

Willem Barth uit Doetinchem is een zanger die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer zorgt. Willem weet met zijn liedjes altijd het publiek 'in te pakken' en voor zich te winnen. Een echte Hollandse volkszangermet een warm stemgeluid.

Met nummers als 'Ik wil niet weten hoe het is' en 'Eenzaam en alleen' scoorde hij in het verleden al grote hits. Zijn single 'Wachten op jou' stond acht weken in de Mega Top 100.

Tijdens zijn eigen concert in Almelo op 31 januari 2009 waarin hij werd begeleid door de band 'That's it' trad hij op voor 1200 enthousiaste bezoekers. Tijdens dit concert zong Willem een duet met Corry Konings.

Dit duet kreeg een vervolg. Corry was zo enthousiast dat zij Willem op haar beurt vroeg om met haar op te treden tijdens haar 40-jarig artiestenjubileum dat in de zomer van dit jaar in Den Bosch werd gevierd.

Na de single Aan alle mooie meiden die in 2009 verscheen verwierf Willem nationale bekendheid. De single stond meer dan tien weken in de Mega Top 100 en overal in het land zong (en zingt) iedereen dit aanstekelijke lied uit volle borst mee!

Januari 2010 verschijnt zijn nieuwe single 'Bella Bella Signorina'. Een fantastisch gezongen lied op Italiaanse leest geschoeid.

Zoekt u een artiest die anders dan anders is? Boek dan Willem Barth!

 

 

Samenstelling

1 m