Artiesten

Jolanda Zoomer

 

Genre

80's pop - all-round - dance - feestmuziek - nederlandstalig - themaparty - top 40/100

Indicatieprijs

1295

Biografie

 

Najaar 2006 trok Jolanda Zoomer volop aandacht met haar single Mannen Hebben Honger. Hierna kwam de sympathieke Brabantse met een waardige opvolger Dat Ding Eruit waarmee zij opnieuw hoge ogen gooide. Slecht nieuws voor de fabrikanten van computers want 'Dat Ding'... is een computer. Begin 2008 verraste ze iedereen met de single 'Het kan me niet schelen'.

Emile Hartkamp en Norus Padidar, de drijvende krachten achter de successen van onder anderen Frans Bauer, Jannes en Marianne Weber zijn nu voor de 4e keer componisten van een single voor Jolanda Zoomer: De Jagers en 't Wild. Reken maar dat ze dit nummer overal met veel plezier ten gehore zal brengen, waar mensen zijn die van een beetje humor en vrolijkheid houden. Op haar nieuwe single is Jolanda nog steeds niet gecharmeerd van het andere geslacht. In 'De Jagers en 't Wild...' waarschuwt ze alle vrouwen voor de mannen. M.a.w. het is weer feest met Jolanda vanaf de eerste noot!

Jolanda Zoomer heeft het! Ze doet al jarenlang liveoptredens en heeft daardoor veel ervaring in het bespelen van een zaal met publiek. Ze voelt zich als een vis in het water. Natuurlijk heeft ze haar stem als ijzersterk instrument, maar ook haar uitstraling is prima. Als zij er is valt ze op. Als zij zingt spitst iedereen als vanzelf de oren. Ze is een prettige verschijning, een warme persoonlijkheid en heeft een vlotte babbel. Jolanda gaat voor goed in het gehoor liggende, fijne spontane (levens)liedjes, waar mensen vrolijk, verliefd van worden en als het even kan ook een beetje om kunnen lachen.

 

Samenstelling

1 v