Artiesten

Ferry de Lits

 

Genre

all-round - feestmuziek - nederlandstalig - top 40/100

Indicatieprijs

1195

Biografie

 

Op dit moment is zanger entertainer Ferry de Lits een begrip in Brabant. Hij is geboren in Eindhoven en verhuist in 2006 naar het gezellige Helmond om daar café 'De Vlinder' te runnen.

Ferry's muziekcarrière begon ook in een café. Zijn stamkroeg sponsorde in 2004 zijn eerste single: 'Kijk in mijn hart'. Vanaf dat moment is het allemaal razendsnel gegaan.

Er volgt een exclusief platencontract bij Berk Music en Ferry de Lits brengt diverse cd's uit en scoort hits met noteringen in zowel de Mega Top 100 als in de NL Top 20! Denk aan: 'Zacht tikt de regen', 'Joana' en natuurlijk zijn nieuwste single: 'Oh Luister Toch...'! Met deze single staat Ferry aan de vooravond van een nationale doorbraak.

Live weet Ferry een breed publiek te bereiken doordat hij een zeer gevarieerd repertoire brengt. Feestmuziek afgewisseld met mooie ballads, Nederlandstalig en Engelstalig en soms zelfs Italiaans en Spaanstalig.

Alle liedjes van Ferry de Lits die tot nu toe zijn uitgekomen hebben iets unieks en herkenbaars. Kortom: de 'Lits-sound'.

 

 

Samenstelling

niet ingevoerd