Artiesten

Danny Panadero

 

Genre

all-round - aprés-ski - bruiloft - feestmuziek - amsterdams - nationale bekendheid

Privegage

vanaf 925

Biografie

Het hart van middelbare dames gaat sneller slaan bij het horen van de naam Danny Panadero. In de jaren 80 zorgde hij voor een ware ‘come back’ van de oud Hollandse smartlap. Deze blonde god met de stem van een engel speelde menig zaal plat en scoorde hit na hit. Het succes werd hem echter teveel.

Hij sloot zich af van de buitenwereld en ging zwaar aan de drank. In de goot van de Amsterdamse Jordaan vond hij een nieuwe thuishaven. Danny raakte aan lager wal en al snel verdween zijn naam in de grijze mist van de geschiedenis. Verwilderd en verdwaasd kwijnde hij weg.
Zijn einde was zeker nabij ware het niet dat hij begin vorig jaar zijn huidige begeleidster en vertrouwenspersoon Vanessa B. tegen het lijf liep.

Vanessa herkende in het verschrompelde zwerversgezicht de gelaatstrekken van de eens zo geliefde Danny P. Begaan met zijn lot sloot ze de zwerver in haar armen. Danny verbleef enige maanden in de Jellinek kliniek en sloot zijn zwerversbestaan af met een aantal sessies in Vanessa’s beautysalon.
Danny is er nu helemaal weer bovenop en werkt inmiddels stevig aan zijn ‘comeback’. Danny, The Voice of Holland,  staat garant voor een spetterend en onvergetelijk optreden!
Repertoirelijst van Danny Panadero; Let me entertain you, Ik leef niet meer voor jou, Amsterdamse medley, Als de morgen is gekomen, Heb je even voor mij, Vrijgezel, Malle Babbe, Kleine café aan de haven, Even aan mijn moeder vragen, Fuk Joe, De Koster, Rondje Hollands, Y.M.C.A., Don’t stop.

Een show van Danny is ook uit te breiden met “De Torremolinas”. Deze professionele bloed mooie danseressen en zangeressen weten het publiek en Danny op te zwepen tot grote hoogten.
Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog “De Bodyguards”. Deze beveiligers maken het plaatje compleet en staan Danny bij voor, tijdens en na een optreden. De suckjoeretie zorgt voor de veiligheid van Danny en al zijn fans.
 
Vanuit zijn woonplaats Torremolinos vliegt Danny Panadero, met zijn helikopter, regelmatig naar een optreden. Waar is Danny zoal geweest?
Abe Lenstra stadion Heerenveen, Fries Straatfestival Leeuwarden,Straatfestival Uithoorn, Omrop Fryslan, Hilversum Radio 3FM (Giel), TV Venlo, TVLimburg, Tegelen (Limburg), Glanerbrug, Sneek, Zwolle, Venlo, Bathmen, Hoorn, Twijzelerheide, Schiermonnikoog, Lauwersoog, Wolvega, Hasselt, Terschelling, Langweer, Grou, Maarssen, Ommen, Rotterdam, Dokkum, Harderwijk, Rolde, Gilze, Breda, Schraard, Amsterdam, Durgerdam, Groningen, Warffum, Zevenaar, Spanje, Duitsland (wk 2006 Stuttgart), Tsjechië Praag, Zwitserland (Bern en Basel EK2008) 

Repertoire ingekorte/volledige inhoud

Repertoirelijst van Danny Panadero; Let me entertain you, Ik leef niet meer voor jou, Amsterdamse medley, Als de morgen is gekomen, Heb je even voor mij, Vrijgezel, Malle Babbe, Kleine caf&ea...

Repertoirelijst van Danny Panadero; Let me entertain you, Ik leef niet meer voor jou, Amsterdamse medley, Als de morgen is gekomen, Heb je even voor mij, Vrijgezel, Malle Babbe, Kleine café aan de haven, Even aan mijn moeder vragen, Fuk Joe, De Koster, Rondje Hollands, Y.M.C.A., Don’t stop.

Samenstelling

1 m