Artiesten

Michael Oomen

 

Indicatieprijs

1150

Biografie

Michael oomen is geboren op 14 mei 1972 in Utrecht. Hij is opgegroeid als jongste kind in een gezin van 5 kinderen. (3 zusters en 1 broer) Het zingen zat er al vroeg in bij Michael, elk familiefeestje greep hij aan om een paar nummertjes te zingen. Op zijn veertiende deed michael voor het eerst mee aan een talentenjacht in theater de Slof in Beverwijk. Toch bleef het bij af en toe een nummertje zingen op een familiefeestje.

Totdat in maart 2001 Michael werd benaderd door D.F. Showproducties, een bedrijf dat vooral werkt met jonge en beginnende artiesten. In april 2001 had Michael zijn eerste optreden in cafe het koetsiertje in Biddinghuizen. Sinsdien is het allemaal erg snel gegaan, met onder andere optredens op het eerste Utrechtse Horeca Gala in het voorprogramma van Rene Froger, en onlangs ook een optreden op het harten gala in het muziekcentrum Vredenburg met onder andere Marianne Weber en Wolter Kroes. Michael is afgelopen jaar zelfs afgereisd naar Milaan om een optreden te verzorgen op de bruiloft van Wesley en Yolanthe. Michael heeft een fantastische stem en is daarom een veel geboekte artiest op oa bruiloften, bedrijfsfeesten.

Repertoire ingekorte/volledige inhoud

Het reprtoire van Michae...

Het reprtoire van Michael Oomen varieert van dance classics, ballades, pop songs, rock & roll en en natuurlijk ook nederlandstalig.

Samenstelling

1 m