Boeken: hoe werkt het?

U kunt een Allxtra-artiest boeken door een artiestkeuze te maken. In het linkermenu ziet u onze categorieën. Maak uw keuze. Op de detailpagina van de artiest vindt u een knop 'Boek ...'. Als u daarop klikt verschijnt onderstaand scherm.

Boeken

Uw gekozen artiest is automatisch ingevuld. U vult de datum in door op het kalendericoontje te klikken naast het datumveld of in het datumveld zelf. U vult de plaats van het optreden, uw naam, emailadres en telefoonnummer.
Dan kiest u het door u gewenste Allxtraburo. Het 'moederburo' van de artiest staat al ingevuld. Wilt u gebruik maken van een ander buro, kiest u uw favoriete buro uit de lijst. U vult eventuele bijzonderheden in en klikt op volgende. 

In een volgende scherm dient u een anti-spamcode in te vullen en gaat u door naar het volgende onderstaande scherm.

Gegevens controleren

Hier ziet u de gegevens zoals u die hebt ingevuld. Indien uw gegevens correct zijn, bevestigt u de boeking. Vervolgens wordt er een bericht naar het desbetreffende buro gestuurd met uw boeking. Bovendien wordt er een bevestigingsemail naar uw emailadres gestuurd. Bovendien zal het door u gekozen buro zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de defintitieve details met u te bespreken en de contracten definitief te maken en naar u op te sturen.