Orkesten & bands

DIS Band Live

 

Genre

80's pop - top 40/100 - top 100 aller tijden

Indicatieprijs

3250

Biografie

DIS Band Live is de afgelopen jaren een begrip geworden en zorgt op elk feest voor een fantastische avond met een zeer gevarieerd muziekaanbod.

De show is goed uitgebalanceerd waardoor een diverse mix van swingende medleys, knallende rocknummers en rustige ballads ontstaat. Doordat populaire hits, klassieke meezingers en Nederlandstalige knallers elkaar in snel tempo opvolgen, spat de energie van het podium en ontstaat een spetterende show.

Elke feesttent, zaal of plein wordt door DIS compleet op zijn kop gezet en komt het publiek van jong tot oud volledig aan zijn trekken.

DIS Band Live is niet meer weg te denken op kermissen en festivals in Noord-Holland, maar speelt ook veel op bruiloften en besloten (bedrijfs)feesten.

Nadat DIS in 2014 een finaleplaats behaalde in de Clash of the Coverbands en optrad in de Melkweg is de vraag naar de band nog verder gegroeid. Wij zijn dan ook erg trots dat onze olievlek zich in snel tempo verspreidt en we optreden tot ver buiten onze eigen regio; Zuid-Holland, Flevoland, Friesland, Groningen en zelfs op Ameland heeft men al van DIS mogen genieten.

Een goede performance en show neerzetten met elkaar is waar zij vooral kritisch mee bezig zijn. Als dit lukt en het publiek is net zo enthousiast als zij op het podium, dan is het weer een geslaagd optreden!

Na afloop van een optreden van DIS Band Live is steevast de reactie van het publiek: 'DIS is te gek!'

Repertoire ingekorte/volledige inhoud

Rock, Pop, Ballads, Feestmuziek en meezingers.

...

Rock, Pop, Ballads, Feestmuziek en meezingers.

Samenstelling

5 m