Artiesten

Monique Smit

 

Genre

nederlandstalig - nationale bekendheid - palingpop

Biografie

 

Het is nu inmiddels de negende week dat de debuutsingle ÒWildÓvan Monique Smit hoog in de hitlijsten staat. Daarmee kwam er opvolging aan haar succesvolle deelname aan het televisieprogramma ÒJust The Two Of UsÓ, waarbij zij eervolle tweede werd achter Radio 538 DJ Edwin Evers. Haar eerste single bracht, en breng haar nog steeds veelvuldig op televisie, op radio en in de pers. De 18 jaar jonge Volendamse groeit ondertussen uit tot een publiekslievelingÉ

Ondertussen zijn producers Han Kooreneef en Daniel Gibson, samen de drijvende kracht achter de hitsingle ÒWildÓ druk bezig met de follow up single die dit najaar gaat verschijnen. Ook werken zij aan een album waarmee Monique naar verwachting begin 2008 zal komen. Rond die tijd is zij ook als speciale gast te zien in de uitgebreide ÒJan Smit Komt Naar Je Toe TourÓ die vanaf 24 januari in grote hallen door het hele land toert. Op deze wijze zal haar bekendheid als zangeres sterk toenemen!

Al met al werkt Monique, met aan haar zijde het ijzersterke team van management/boekingskantoor Volendam Music en platenmaatschappij Artist & Company aan een solide carrire waarmee, net als bij haar broer Jan, Nick & Simon en 3js, ook langdurig successen kunnen worden geboekt !

Samenstelling

1 v