Orkesten & bands

Lots of Dots

 

Indicatieprijs

1000

Privegage

995

Biografie

Het mintgroen en fel roze, de pumps en getoupeerde kapsels, de rollerskates en de disco. Na het reunieconcert van de Dolly Dots in een afgeladen Ahoy (mei 2007), herleven de jaren tachtig opnieuw met de komst van Lots of Dots. Uit de kop van Limburg komt deze meidengroep die teruggrijpt naar de muzikale sensatie van toen.

Onder leiding van spindoctor Guus Verstegen formeerde in hartje zomer van 2007 deze gelegenheidsformatie zich officieel in het konijnrijke hof van Hanneke en Freek. De een herinnerde zich daar de jaren tachtig meer bewust dan een ander. Allemaal (her)kenden we echter de liedjes en beleefden we de 'oh ja' momenten bij het luisteren naar the 'best of CD' die in de speler draaide met nummers als Radio, She's a Liar en Don't give up. Nadat Guus, Yvonne en Judith (ex-dot) als afvaardiging hun relaas hadden gedaan over het bijwonen van het concert van 'de Dots' in de Ahoy, werden de glazen geklonken en was daar: Lots of Dots!

Lots of Dots bestaat welgeteld uit zes dames: Hanneke, Chantal, Linda, Lisette, Kim en Yvonne en het 'draaiorgelensemble' van vier heren: Guus(drum), Pierre(toets), Perry(gitaar) en Louis(bas). Gedurende de repetities bleken de ingredienten van enthousiasme, veel lol, variatie, veelzijdigheid van stemkwaliteit en twee maal roeren al snel hun vruchten af te werpen. Resultaat: Zes dames en een band die met veel elan en plezier de hits en de spetterende sound van de Dots overtuigend terug tot leven brengen. Maar dan wel zonder de rollerskates....

Repertoire ingekorte/volledige inhoud

Vele hits van de Dolly Dots, succes verzekerd!

...

Vele hits van de Dolly Dots, succes verzekerd!

Samenstelling

>6 personen