Shows

Vincent de Vlaamse Vampier

 

Indicatieprijs

1000

Biografie

 

Magister V is de duistere magi‘r van de Toveracademie.

Met zijn acts als Psychisch Vampier wist hij zich te kwalificeren voor de TV-reeks De Nieuwe Uri Geller 2, een zoektocht naar de beste mentalist van Nederland en omstreken. Naast mentalist en magi‘r is Magister V eveneens een gerenomeerde vampiroloog.

Magister V biedt alle vormen van bizarre, choquerende, degouterende, ..., alternatieve magie aan.

Close-up: Tijdens close-up gebeurt de magie pal onder je neus. Soms zelfs in je eigen handen. Ervaar persoonlijk magische effecten met betrekking tot Vampiers, Voodoo, Hekserij en de Dood!

Salon: Salon magie gebeurt meestal in gesloten kring, bijvoorbeeld in een huiskamer, of aan een tafel. Zo kan onze bizarre magie in uw eigen huis plaatsvinden!

Podium: Podium magie is magie voor grotere groepen. Er moet niet altijd een podium zijn, doch enige afstand tussen de magi‘r en het publiek is vereist.

Naast het brengen van magie kan Magister V ook helpen met het organiseren van stanische of paganistische rituelen en zwarte missen, het houden van surceances, en het leiden van rollenspellen.

De meeste corporate opdrachten van de Toveracademie worden uitgevoerd door Vincent Neel. Vincent is niet alleen een goochelaar, maar ook operations manager van het Belgisch filiaal van Phoeniks Ltd., zaakvoerder van ElectroStat en rector van de Toveracademie. Hij heeft een jarenlange en wereldwijde ervaring inzake management, opleiding en magie. Voorts is hij een gecertificeerd auditor voor meerdere managementsystemen (o.a. ISO 9001, ISO 14001, ISO/TS 16949) en een IPC Certified ESD Instructor. Daarenboven is hij een Business Process Manager en EFQM Assessor.

Tot slot is hij erelid van het EscaForum, co-administrator van Magienaal en lid van Halcadabra.

Vincent is de bedenker en de oprichter van de Toveracademie. Meestal treedt hij op als (Mysterious) Vinnie of als Magister V. Hij is al sinds zijn jeugd in de ban van magie en staat nu al 30 jaar 'op de planken'.

Vincent is de rector van de Toveracademie en is eveneens decaan van de volgende faculteiten: Vuurmagie - Bizarre Magie - Choquerende Magie - Mentalisme - Table hopping.

Daarenboven doet hij aan Salonmagie - Podiumoptredens - Cartomagie - Illusies - Micromagie - Ballonplooien - Grimage - Gaming - Algemene animatie.

Samen met Amazing Mike vormt hij het duo '2 Goochelaars aan 1 Tafel'. Hij kan optreden in het Nederlands, Engels, Duits of Frans.

En heeft dit al gedaan in Belgie, China, Costa Rica, Duitsland, Filipijnen, Groot Britannie, Hongarije, Mexico, Nederland, Portugal, Roemenie, Spanje en Verenigde Staten.

 

Samenstelling

1 m +1 v